La putin timp dupa ce au fost evacuate persoanele, butelia a explodat! Incendiu violent

0
160

Un incendiu violent urmat de o explozie a avut loc cu puțin timp în urmă într-o locuință din localitate Broșteni din Costești, judetul Arges.

În prima fază a incendiului, doi participanți la trafic au observat fumul care venea din zona locuinței și au oprit, constatând că fumul venea de la bucătăria casei. Cei doi bărbați au anunțat incendiul și au încercat cu ce aveau la dispoziție să limiteze propagarea flăcărilor la întreaga locuință.

Unul dintre bărbați era chiar prim adjunctul inspectorului șef, locotenent colonel Berevoescu Alin (foto interior), care a observat dezvoltarea violentă a incendiului, din cauza scurgerilor masive de gaz de la o butelie și a luat rapid decizia de a evacua persoanele din acea curte, iar la puțin timp butelia a explodat.

Pompierii au localizat incendiul, iar flăcările și explozia au afectat doar bucătăria și aproximativ 40 mp din acoperișul casei.
Acolo locuiește o femeie care, din fericire, nu a fost rănită în acest eveniment neplăcut, ne informeaza Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges.

LASA UN RASPUNS