La Mioveni, o seară în care fiecare persoană din public a simțit și a trăit românește. ANDRA: TRADIȚIONAL

0
367

Andra, concert emotionant la Mioveni! O seară în care fiecare persoană din public a trăit și a simțit românește. Artista a susţinut, joi seara, concertul TRADIȚIONAL, din cadrul turneului național, unde a interpret piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării. Publicul, unul extrem de numeros și activ, care s-a bucurat pe deplin de frumosul spectacol ce s-a desfășurat în centrul civic al orașului.

Concertul a fost de-a dreptul emoţionant, atât pentru spectatori, cât şi pentru Andra. Cântăreaţa s-a emoţionat în timpul spectacolului, atunci când a vorbit despre familie și invitații săi. Nume mari ale muzicii i s-au alaturat Andrei la acest spectacol inedit. Andra a invitat artisti consacrati pentru genuri muzicale diferite pentru a oferi o experienta cat mai bogata, pentru toate gusturile. Este vorba de Steliana Sima, Veta Biriș, Mioara Velicu, Ionuț Dolănescu, Constantin Enceanu, Ionuț Fulea, Adrian Daminescu și Uddi.

Artista a creat alături de Adrian Daminescu un moment foarte emoționant. Cei doi au cântat „România“, un cântec cu un mesaj tulburator, de suferinta pentru problemele cu care se confruntă țara, iar publicul a aplaudat minute în sir interpretarea lor plină de pasiune.
Evenimentul a fost organizat de Primăria Orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

LASA UN RASPUNS