Jennifer Lopez, inselata de iubit, chiar inainte de nunta! J. Lo şi Alex Rodriguez s-au despartit

0
416

Jennifer Lopez e iar singură, la 51 de ani. S-a despărțit de iubitul mai tânăr pentru că a înșelat-o chiar înainte de nuntă.

Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez s-au despărțit. Potrivit revistei People, cei doi au decis să pună capăt relației. Ei s-au logodit în 2019 și au amânat nunta de două ori. Apropiații cuplului spun că despărțirea s-ar fi produs în urmă cu câteva săptămâni, în timp ce alte surse din presă mondenă susțin că cei doi au hotărât, ieri, să meargă pe drumuri separate. Presa de peste ocean speculează că ruptură dintre cei doi ar avea la baza o infidelitate. Rodriguez ar fi înșelat-o pe JLo cu starleta Madison LeCroy.

Cei doi au format un cuplu începând din anul 2017. Ei s-au logodit în 2019 și ulterior au anunțat că intenționează să se căsătorească. Totuși, nunta a fost amânată de două ori, iar în martie 2021 vedetele au anunțat că s-au despărțit.

JLo a mai fost căsătorită de două ori, timp de 10 ani, cu cântărețul Marc Anthony și cu dansatorul Chris Judd. Cu actorul american Ben Affleck a fost logodită, relație care nu s-a finalizat cu un mariaj. Alex Rodriguez este considerat unul dintre cei mai bine plătiți sportivi americani, cu o avere de peste 500 de milioane de dolari. Cei doi au câte doi copii din relațiile anterioare.

Rodriguez ar fi înșelat-o pe JLo cu Madison LeCroy. Femeia are 30 de ani, este divorțată și mama unui copil de 8 ani. Este vedetă unui reality-show, Southern Charm, care dezvăluie viață unei familii bogate din Carolina de Sud. Luna trecută, Madison LeCroy a declarat pentru Page Six: „El nu și-a înșelat niciodată logodnica fizic, cu mine”.

Sursa: Stiripesurse.ro

LASA UN RASPUNS