(Galerie Foto) Cantareata Lucretia Racu, PETRECERE la o piscina privata de ziua ei!

0
648

Bucurie mare pentru artista Lucretia Racu, la aniversarea zilei de nastere. Cu familia aproape si alaturi de sotul sau si de printisorul familiei, micutul Lukas, cantareata s-a distrat de minune. A avut parte de o petrecere organizata special pentru aceasta zi importanta din viata ei chiar de alesul inimii sale, Alex, la o piscina privata din oras.

Sotul meu s-a ocupat de tot, am ramas placut surprinsa de cum a organizat petrecerea. M-am simtit foarte bine, ne-am distrat foarte mult si la fel si Lukas, pentru ca era oarecum invatat cu petrecerile, luandu-l cu noi si cu alte ocazii. A reusit sa stea langa mine si atunci cand am cantat si m-am bucurat foarte tare“, ne-a declarat Lucretia Racu, cea cunoscuta drept cea mai hot basarabeanca.

Tinand cont de masurile impuse, in contextul pandemiei de Coronavirus, au fost in jur de 25 de persoane invitate. “Cel mai frumos cadou de ziua mea a fost ca i-am avut pe cei dragi alaturi. A venit familia mea la mine si asta m-a bucurat foarte mult.“, ne-a mai povestit cantareata. S-a cantat, s-a dansat ore bune, iar micutul Lukas a rezistat chiar pana la finalul serii, ca un adevarat petrecaret.

CITESTE SI: IMAGINI extrem de hot! Lucreția Racu, PETRECERE EXPLOZIVĂ, în largul mării, de ziua ei!

LASA UN RASPUNS