Fiica lui Virgil Baciu candideaza pentru primaria Corbi! IATA MESAJUL EDILULUI LOCAL

0
722

Anca Alina, fiica lui Virgil Baciu, a intrat in cursa pentru primaria comunei Corbi, dupa ce tatal sau candideaza din partea PMP pentru presedintia Consiliului Judetean Arges. De ce fiica sa si ce va insemna acest lucru pentru comunitate, prezinta Virgil Baciu printr-un mesaj pe pagina personala de Facebook.

”Dragi Corbeni,
Mai avem puțin și se încheie și cel de al doile mandat încredințat de dumneavoastră prin vot la alegerile locale precedente, in cele doua
mandate comuna Corbi a cunoscut cea mai puternica dezvoltare de la revoluție încoace aflându-se pe primele locuri in județul Arges la investiții in infrastructura dar și in educație și in capitalul uman . Toate acestea sau realizat in colaborare cu aparatul Primăriei și Consiliul Local Corbi , am colaborat f bine cu aproape toți consilierii locali dar in special cu cei patru consilieri locali PNL și anume ; Dan Aldea ( viceprimar in cele doua mandate ) , Banu Visinel , Grigoroiu Vasile și Burila Dionisia , iar acum pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor celor care a fost consilieri in aceasta perioada .
Am anunțat ca nu voi mai candida la funcția de primar și pentru aceasta decizie am mai multe motive , dar doua dintre ele sunt esențiale ;
1. De mulți ani susțin un principiu prin care , numărul de mandate succesive ale aleșilor sa fie limitate la doua și am hotărât sa dau eu primul exemplu.
2. Am hotărât sa acced pe scara ierarhica administrativă la funcția de președinte al CJ ARGES , unde voi candida din partea PMP .
Ultimi 3 ani și jumătate am avut calitatea de primar independent deoarece in urma unor neînțelegeri cu fosta conducere am fost exclus din PNL Arges , iar partidul care mi-a acordat încredere și șansa de a candida la CJ a fost PMP-ul .
In cei opt ani de primar am realizat multe proiecte , am început multe proiecte și am pregătit multe proiecte ce trebuie începute și ptr acest lucru următoarea administrație locală va avea susținerea mea dacă considera ca are nevoie de acest sprijin . De aceea am hotărât sa susțin un candidat la funcția de primar in persoana fiicei mele BACIU ANCA ALINA și lista de candidați la funcția de consilier local din partea PMP din care voi face parte și eu ptr a avea continuitate in dezvoltarea comunei și a aduce o noua viziune asupra comunei noastre dragi .
De ce BACIU ANCA ALINA ?
Nu ptr ca e “fata lui tata “ ci ptr o mulțime de argumente , dar voi enumera doar doua ;
1. are calitatea , pregătirea și chiar experiența necesară ( in ultimi trei ani a fost manager general la SC Valcon Roofs SRL , crescând permanent activitatea firmei ajungând in 2019 la o cifra de afacere de peste 150 miliarde lei vechi și un profit de 22 miliarde lei vechi ) considerată de către specialiști ca o performanța managerială .
2. Va avea tot sprijinul meu de care are nevoie ptr a continua
dezvoltarea si a implementa noi proiecte necesare .
De ce lista de consilieri PMP ?
Ptr ca sunt membru PMP și fac o echipa f buna cu candidații desemnați și pe care o sa v-o prezentam cât mai curând . Din punctul meu de vedere este o lista formată din EXPERIENȚĂ ȘI ENTUZIASM .
In rest urez succes tuturor contracandidaților, iar dumneavoastră dragi concetățeni să-i votați pe cei mai buni candidați !
VĂ MULTUMESC ȘI MA ÎNCHIN IN FAȚA DUMNEAVOASTRĂ ȘI TOTODATA ÎMI CER IERTARE FATA DE CEI CARE AM GREȘIT, DACĂ CUMVA SA ÎNTÂMPLAT ACEST LUCRU.”

LASA UN RASPUNS