Femeie atacata noaptea, pe strada! Barbatul a vrut sa o violeze, insa aceasta s-a luptat pana a scapat

0
1402

Clipe de coşmar pentru o femeie în vârstă de 47 de ani, care a fost atacată noaptea, la intrarea în Ştefăneşti, de un individ. Acesta a tras de ea cu intenţia de a o viola. Nu a reuşit şi a tâlhărit-o.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, originar din Olt, a fost arestat preventiv. Întâmplarea a avut loc în apropiere de Podul peste Râul Doamnei. Bărbatul a trecut cu bicicleta pe lângă femeia care se întorcea de la serviciu şi a început să-i facă avansuri. La început, aceasta l-a ignorat dar bărbatul a devenit foarte insistent şi ea i-a cerut să o lase în pace. Ulterior, barbatul a atacat-o începând să tragă de ea, cu intenţia de a o obliga să întreţină raporturi sexuale. A prins.-o de păr şi a lovit-o. Femeia s-a opus şi s-a luptat corp la corp cu individul, lovindu-l.

Astfel, a reuşit să scape din mâinile lui. Băbatul i-a smuls însă geanta în care, pe lângă telefon, femeia avea 200 de lei şi apoi a dispărut. Victima a cerut ajutorul unei alte femei care a sunat la 112. Oamenii legii l-au găsit pe bărbat, ascuns în apropiere de râu prin vegetaţia înaltă. Nu mai avea geanta la el, în schimb avea alte bunuri despre care se bănuieşte că erau obţinute tot din furt. Poliţiştii au găsit la el o carte de identitate ce aparţine unei femei, un alt telefon, nu cel al victimei, şi…un ruj.

LASA UN RASPUNS