Extravagantele premierului Ciolos! A zburat cu avion privat de lux, pana la Berlin. 23.500 de euro, o cursa

0
1089

Premierul tehnocrat, Dacian Ciolos (FOTO 1), pus pe functie dupa ce mii de romani au iesit in strada si au cerut o schimbare, s-a deplasat in Germania cu un avion privat, nu ca toti oamenii de rand. O cursa cu acest avion de lux costa circa 23.500 de euro.

Senatorul Iulian Cristache (FOTO 2), presedinte al UNPR Arges, s-a aratat deranjat de faptul ca Ciolos a optat pentru o cursa privata a companiei Air Tiriac pentru a se deplasa in Germania. “A vrut un avion de lux. De ce nu a plecat cu un avion de curse, domnul premier Ciolos. Era o problema antemergatorul domnului Gabriel Oprea, insa premierul Ciolos foloseste un avion privat, unde o cursa costa peste 23.000 de euro. Daca tot doream o tara ca afara, este un premier pus de strada, pai de ce nu a mers ca toti oamenii si a vrut un avion de lux?”, a declarat senatorul UNPR Arges, Iulian Cristache.

Premierul Dacian Cioloş efectuează joi o vizită în Germania și va zbura la Berlin cu o cursă privată a companiei Air Ţiriac. Din delegaţie vor face parte 7 persoane, iar costurile sunt de 23 500 de euro, informează Realitatea TV. Din delegaţia care îl va însoţi pe Dacian Cioloş fac parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu şi şeful Cancelariei primului-ministru, Dragoş Tudorache. Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, varianta cursei private a fost unica opţiune, în condiţiile în care, pe tronsonul orar stabilit exista o singură alternativă, o cursă Air Berlin. Legea nu permite însă delegaţiei oficiale să se deplaseze cu o cursă low cost, din motive de securitate, mai informeaza Realitatea.net.

Dacian Cioloş are programată o vizită la Berlin, pe 7 ianuarie, unde va avea convorbiri cu cancelarul Angela Merkel şi cu preşedintele Bundesrat-ului, Stanislav Tillich, urmând să se întâlnească şi cu reprezentaţi ai diasporei româneşti din Germania.dacian ciolos

iulian cristache senator unpr arges

 

 

 

LASA UN RASPUNS