Ei vor fi noii subprefecti ai judetului Arges! Propunere surpriza

0
272

S-a decis cine vor fi noii subprefecti de Arges. Conducerea PNL Argeș s-a reunit miercuri într-o ședință a Biroului Permanent Județean pentru a stabili propunerile organizației pentru cele două poziții de subprefect care revin partidului în urma negocierilor de la nivelul coaliției de guvernare. Emanuel Soare si Lucian Ionescu vor fi noii subprefecti de Arges.

Cum funcția de prefect revine celor de la USR care au propus-o pentru această poziție-cheie în administrația județeană pe Emilia Mateescu, executor judecătoresc, au fost decise si propunerile PNL Arges pentru cele doua posturi de subprefect.

Printre candidații cunoscuti s-au numarat Emanuel Soare, Marius Postelnicescu, Narcis Sofianu, Sorina Marin și Lucian Ionescu. Ca o surpriza, votul liberalilor din conducerea filialei Argeș l-a confirmat, însă, ca propunere pe Lucian Ionescu, in prezent director al Cancelariei Prefectului, care va face echipa alaturi de Emanuel Soare.

Scorul desemnării noilor subprefecți a fost de 25 de voturi din 27 exprimate pentru Emanuel Soare si respectiv 22 din 27 exprimate pentru Lucian Ionescu.

LASA UN RASPUNS