Dispăruți de acasă!

0
155

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost dat dispărut de acasă, miercuri. Tot miercuri un piteştean a sesizat poliţia că sora lui, în vârstă de 45 de ani, a dispărut de acasă. Polițiștii argeșeni au clarificat, în aproximativ o jumătate de oră de la momentul sesizării, situația celor două persoane.

Prima sesizare a fost făcută la ora 18,30 de un bărbat din comuna Suseni care anunţa că socrul lui, un bătrân în vârstă de 80 de ani, a plecat dimineaţă să ducă oile şi caprele la păscut şi nu s-a mai întors. Oamenii legii l-au găsit pe bătrân în jurul oreri 19,00, în comuna Rociu, cu turma de animale. Le-a spus oamenilor legii că s-a rătăcit.

A doua sesizare a fost primită în jurul orei 23:00, când la sediul Secției 2 Poliție Pitești s-a prezentat un bărbat de 44 de ani, din Pitești, care a relatat polițiștilor că sora acestuia, de 45 de ani, persoană cu probleme medicale, a plecat de la domiciliu în jurul orei 11:00, nu a mai putut fi contactată și nu a fost găsită de către membrii de familie. Jumătate de oră mai târziu, femeia a fost găsită pe bulevardul I.C. Brătianu.

LASA UN RASPUNS