Deputatul de Argeș Simona Bucura Oprescu, la festivitatea de absolvire, la Liceul Tehnologic Mioveni!

0
367

Deputatul de Argeș Simona Bucura Oprescu, o prezență constantă în comuniatatea locală. Aceasta a participat joi, 16 mai, la festivitate de absolvire la Liceul Tehnologic Mioveni, unde, cu emoții și bucurie 200 de elevi din clasele terminale ale Liceului Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni au participat la ceremonia de absolvire. Aceştia provin din cinci clase liceale și trei cu profil profesional.

Elevii au răspuns „prezent” pentru ultima dată în momentul în care diriginţii au strigat catalogul şi au părăsit băncile şcolii păşind cu emoție, speranţă și bucurie spre o altă etapă a vieţii. Purdel Loredana este șefa de promotie a acestei unitãti de învãtãmânt. Ea a obținut media generalã 9,55 și a fost îndelung aplaudatã de colegii sãi. Tânãra le-a multumit dascãlilor pentru tot ce stie acum, pentru omul care s-a format pe bãncile acestui liceu.

Radu Alexandra este eleva care a terminat clasa a XI-a A cu media cea mai mare la acestă unitatea de învățământ și care a primit cheia școlii de la proaspãta absolventã.

LASA UN RASPUNS