Cristian Gentea, noul primar al Pitestiului: “Am câștigat DOAR șansa de a o demonstra”

0
1195

A inceput numaratoarea voturilor in sectiile de votare la Pitesti, iar, din datele oferite pana la acest moment, Cristian Gentea, candidatul social democratilor, se pozitioneaza pe primul lor. Acesta este urmat de Sorin Apostoliceanu, iar pe locul al treilea, la mica distanta, se claseaza Ionut Mosteanu. Iata ce a declarat, in urma cu scurt timp, Cristian Gentea: “Intr-adevar, primele rezultate arata ca am castigat Primaria Pitesti. Dar, iertata sa imi fie lipsa de modestie, dar mi se pare un rezultat normal, pentru ca am prezentat un proiect cu care pitestenii au fost de acord, l-au apreciat, nu am intrat in niciun fel de altercatii cu contracandidatii si acest lucru a fost apreciat si am o echipa foarte tanara de profesionisti. Si, atunci cand i-am asigurat pe pitesteni ca ii vom face sa fie mandri de orasul lor, stiam ce spun si sunt foarte, foarte hotarat sa facem treaba.”.

Cristian Gentea a transmis si un mesaj pe pagina sa de Facebook, asa cum deja i-a obisnuit pe pitesteni: “Asta am promis, asta voi încerca să fac în fiecare zi a mandatului meu. Nu sunt un visător, nu sunt un om al discursului în defavoarea adevărului. Voi fi un OM de cuvânt, un PRIMAR de cuvânt. Vă multumesc că ați avut încredere că acest lucru se va întampla.
În această noapte, am câștigat DOAR șansa de a o demonstra. Peste patru ani, îmi doresc să nu mai existe vot politic, ci vot administrativ. Să fiu genul de primar pe care piteștenii îl vor mai departe lângă ei și pentru ei, indiferent de conjuctură și “tranduri” politice. Prioritatea mea e să nu dezamăgesc, ci să surpind plăcut.
Avem mult de muncit, mult de construit, mult de inovat. Știu că am câștigat fiind cel mai credibil dintre candidați, dar nu îmi fac iluzia că Piteștiul este comunitatea unită, care simte la fel și trăiește la fel, pe care mi-aș dori-o. Vă promit, însă, că voi face tot ce stă în puterile mele și ale echipei mele, să fie așa mai departe!
Mulțumesc acestei echipe, mă încred în ea și în Pitești!”.

LASA UN RASPUNS