Constantin Nicolescu, liderul PSD Argeş: „Eu sunt de vină, pentru că nu are PSD-ul ministru…”

0
467

În şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, Andrei Gerea a fost desemnat să preia conducerea Ministerului Economiei, iar colegii săi din Argeş îl susţin şi sunt mândri că liberalii argeşeni dau un ministru atât de important în Guvern. De cealaltă parte, întrebat în conferinţa de presă a Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, preşedintele PSD Argeş, de motivul pentru care social democraţii nu au reuşit până acum să se impună astfel la nivel naţional, acesta a declarat sec: „Dacă e lumea mulţumită, eu sunt de vină, pentru că nu are PSD-ul ministru, e în regulă? Mai găsiţi un vinovat acum.”.

Filiala PNL din Argeş este una puternică, recunoscută pentru valoarea sa la nivel naţional”

Preşedintele PNL Argeş, senatorul Ion Popa, a comentat vizavi de propunerea lui Andrei Gerea ca ministru al Economiei: „Andrei Gerea prezintă toate atuurile pentru ocuparea portofoliului de la Economie. Are pregătire profesională în domeniu, este la cel de-al treilea mandat de deputat, fapt ce i-a permis să-şi consolideze locul în Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare. Are o experienţă politică vastă, iată, confirmată prin alegerea sa ca lider al Grupului PNL în Camera Deputaţilor. Toate aceste lucruri l-au determinat pe preşedintele PNL Crin Antonescu să-l propună ministru la Economie. Andrei este colegul şi prietenul meu şi împreună am întărit PNL în Argeş. Avem mare încredere în el, îl susţinem şi suntem siguri că va fi un ministru foarte bun.”, a declarat Ion Popa, spunând că această propunere demonstrează că filiala din Argeş este una puternică, recunoscută pentru valoarea sa la nivel naţional. Facem menţiunea că este cel de-al doilea lider argeşean care ocupă un portofoliu de ministru, primul fiind Mircea Diaconu, la Cultură.

andrei gerea

ion popa

Dacă nu avem ministru, nu trebuie să murim pentru treaba asta”

În cadrul USL Argeş, doar social democraţii nu s-au impus cu un ministru în Guvernul Ponta. PC-ul este reprezentat de către deputatul de Argeş Daniel Constantin, fiind ministru al Agriculturii, acum Andrei Gerea este în cărţi pentru ministerul Economiei, iar social democraţii, deşi strâng multe voturi pentru Centru la alegerile electorale, nu este totuşi recunoscut prin acordarea de funcţii importante liderilor locali. „Cred că exagerăm puţin. E foarte bine să avem ministru, dar dacă nu avem, nu trebuie să murim pentru treaba asta. Sper ca Andrei Gerea să facă ceva pentru judeţul nostru, să vedem…Fiind şi şeful grupului la PNL eu cred că o să se acomodeze uşor. Eu cred că nu culoarea contează, ci să facă treabă bună şi pentru Argeş”, a declarat Nicolescu. Întrebat dacă este de părere că preşedintele Traian Băsescu îi va căuta „nod în papură” şi nu va accepta ca Gerea să fie ministrul Economiei, Constantin Nicolescu a adăugat: „Dacă are nodul la el s-ar putea să-l vadă şi domnul Băsescu, dacă nu are, nu-l va mai vedea nici acesta”.

LASA UN RASPUNS