CJ Arges raspunde protestatarilor de la Oarja! Despre modernizarea drumului judetean 503

0
821

In aceasta dimineata a avut loc, asa cum va anuntam, un protest in comuna Oarja, in care circa 30 de autoturisme au blocat un sens de mers de pe DJ 503, un drum decopertat de aproape 2 saptamani. Au existat zvonuri conform carora edilul localitatii ar fi fost cel care a “aranjat” respectivul protest spontan, pentru a forta mana autoritatilor judetene in sensul asfaltarii mai rapide a acestui tronson de drum. Gurile rele spun ca primarul comunei ar fi intrat ceva mai devreme in campanie electorala. Reprezentantii Consiliului Judetean Arges ne-au transmis si un punct de vedere vizavi de lucrarile care se efectueaza pe acest drum judetean.

“Săptămâna trecută, Regia Judeţeană de Drumuri Argeş a început lucrările de reparaţie asfaltică pe DJ 503 Oarja – Rociu – Cătanele, prin decapare cu freza, urmând ca, de luni, 11 aprilie, să înceapă plombarea cu mixtură asfaltică a suprafeţelor decapate. Reparaţii se efectuează pe o lungime de 17 km, de la km 123 la km 140.

DJ 503 Oarja – Rociu – Cătanele este prins pe lista lucrărilor de investiţii finanţate prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa 6 – „Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională şi locală”, ce vizează modernizarea drumurilor judeţene ce se conectează la reţeaua TEN-T.

Proiectul, realizat în asociere cu judeţele Teleorman, Dâmboviţa şi Giurgiu, vizează înlesnirea accesului la Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti.”, ne-a informat CJ Arges.

LASA UN RASPUNS