Cea mai hot basarabeanca, Lucretia Racu Katiusha, si-a LANSAT noul videoclip! De acum, disponibil pe YouTube

0
745

Asteptarea a luat sfarsit! Cea mai hot basarabeanca, Lucretia Racu Katiusha, si-a lansat noul videoclip, vineri seara, pentru piesa “Mai bine pleaca“. Asultand-o, te incearca un amalgam de emotii si trairi, “Mai bine pleaca“ fiind o piesa de dragoste, o piesa pentru cei care au patimit din dragoste, în care multi se vor regăsi.

Lucretia Racu Katiusha arata cu adevarat spectaculos in noul clip, fiind imbracata intr-o rochie neagra cu trena, parul aramiu ca focul prins intr-o coada, cantand la pian in aer liber.

“Cu mare bucurie vă prezint noua mea melodie, “Mai bine pleaca”! Este un amestec captivant de sunete și emoții pe care le-am adunat cu dragoste și pasiune. Sunt nerăbdătoare să vă invit să vă alăturați călătoriei mele muzicale și să ascultați această piesă pe care am creat-o cu inima. Link-ul către videoclipul oficial este disponibil pe YouTube, iar eu sunt curioasă să aflu părerea voastră! Dați click și bucurați-vă de “Mai bine pleaca”! Vă mulțumesc pentru susținerea voastră continuă și pentru că faceți parte din această frumoasă călătorie muzicală alături de mine!”, este mesajul transmis de artista Lucretia Racu Katiusha, cea cunoscuta drept cea mai hot basarabeanca, la lansarea noului sau videoclip. 

LASA UN RASPUNS