CE DECIZIE a luat deputatul Andrei Gerea după ce a părăsit ALDE!

0
344

Deputatul Andrei Gerea a transmis printr-o informare de presă care este drumul pe care a decis să îl urmeze, după ce a decis să renunțe să se mai implice în ALDE. ”Eu cred însă că în politica românească este o nevoie acută de schimbare și numai printr-un proiect ca RE:START pot să contribui la acest lucru”,  declarat deputatul Andrei Gerea.

Iată care este mesajul pe care l-a transmis deputatul de Argeș Andrei Gerea:

”Așa cum am spus la momentul plecării mele din ALDE, voi face un nou proiect politic. Astăzi vă pot spune că sunt gata de RE:START.
Am transmis în mai multe rânduri și de mai mult timp mesaje că avem nevoie de mai multă responsabilitate și seriozitate în modul în care clasa politică abordează politicile publice, în modul în care oamenii politici răspund problemelor din societatea românească.

Știu că au fost unii care mă vedeau într-un partid mare, negociindu-mi un post de parlamentar la viitoarele alegeri. Eu cred însă că în politica românească este o nevoie acută de schimbare și numai printr-un proiect ca RE:START pot să contribui la acest lucru.
Intru în acest proiect, tot așa cum în anii 90 am intrat în politică fără să caut vreun beneficiu, crezând că pot contribui la schimbarea în bine a societății românești. La fel acum, după 30 de ani, prin proiectul RE:START, sunt ferm convins că pot atrage atenția asupra nevoii stringente de schimbare a politicii românești, care în ultima perioadă nu a produs altceva decât populism, demagogie și scandal. Este vremea să începem să mai și construim solid, să ne stabilim și să atingem obiective de țară concrete.

Alături de Ramona-Ioana Bruynseels, de mulți alți liberali mai vechi sau mai noi, alături de oameni de afaceri, oameni cu prestanță din mediul academic și din societatea civilă am pus, deci, bazele Partidului RE:START România.
Este un proiect politic în care oameni tineri își pot găsi locul alături de cei cu experiență pentru un aport consistent în viața publică.
Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că nu se mai poate continua în ritmul ultimilor ani și care doresc să se implice activ în viața politică la nivel local și național!”.

LASA UN RASPUNS