Carambol la Bascov! 5 masini implicate. S-a lasat cu amenzi pentru doi soferi

0
545

Cinci maşini au fost implicate într-un carambol la Bascov, pe strada Serelor, la ieşirea de la A1. O autoutilitară care mergea dinspre A1 către Vâlcea, era în coloană, iar şoferul de 31 de ani, din comuna Drăganu, a vrut să vireze la stânga. A tras de volan ieşind puţin cu autovehiculul pe sensul opus, îndreptat către stânga.

Fiind aglomeraţie, nu putea efectua manevra, aşa că staţiona, aşteptând să se mişte puţin coloana în care era blocat. Din sensul opus, a venit o altă autoutilitară, al cărui conducător auto a oprit ca să permită colegului să vireze. În spatele acestui a venit însă un TIR încărcat cu fier vechi, al cărui şofer, un bărbat de 46 de ani, din comuna Ludeşti, judeţul Dâmboviţa, nu a reuşit să oprească la timp, dat fiind încărcătura mare, izbit cu forţă autoutilitara din faţă.

A urmat o reacţie în lanţ, acesta la randul ei lovind autoutilitara condusă de argeşean, pe care a proiectat-o în alte două maşini aflate în coloană. Traficul s-a blocat. Poliţiştii l-au amendat pe şoferul primei autoutilitare, care încerca să iasă din coloană, cu suma de 1125 lei, pentru neacordare de prioritate la efectuarea virajului şi pe şoferul TIR-ului cu 500 de lei pentru nepăstrarea distanţei regulamentare în timpul mersului.

Sursa foto: Internet

LASA UN RASPUNS