Au fost “parafate” proiecte importante pentru Pitesti!

0
125

“Am semnat astăzi două contracte în cadrul unuia dintre cele mai importante proiecte pentru municipiu!”, anunta primarul municipiului Pitesti, Cristian Gentea.

Componentele de investiții sunt implementarea unui sistem de management integrat al traficului, sistem de monitorizare video, inclusiv pentru transportul public de călători și managementul parcărilor, implementarea de panouri informative la intrarea in municipiul Pitesti!
Vor fi realizate lucrări de modernizare a unui număr de 38 de intersecții din municipiul Pitești și se vor realiza lucrări de modernizare în 5 parcări din municipiul Pitești, astfel: Parcare supraterană Bl. E3 – zona Centru; Parcare supraterană – Piața CEAIR – Calea București; Parcare Teatru Al. Davila – Bd. Republicii; Parcare Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș (ANAF) – Bd. Republicii; Parcare MUNTENIA – Hotel Muntenia.
Totodată, vor fi instalate 5 panouri cu mesaje variabile la intrările în municipiul Pitești dinspre Autostrada A1, DN7C, DN67B, DN65, DN65B, care vor afișa numărul de locuri de parcare disponibile și localizarea acestora în cadrul municipiului.
Durata de execuție este de 14 luni pentru managementul traficului și de 8 luni pentru modernizarea parcărilor, a transmis primarul Pitestiului.

LASA UN RASPUNS