Arestat, după ce a ATACAT CU CUȚITUL două femei

0
541
Arestat după ce a amenințat două persoane cu cuțitul și a tâlhărit-o pe una dintre ele.
Gabriel Neaţă, de 49 de ani, din comuna Vlădeşti, este recidivist, fiind condamnat pentru mai multe tâlhării. Acesta a atacat cu cuţitul o femeie din comuna Mărăcineni. A ameninţat-o şi i-a luat cerceii de la urechi, fugind. Femeia a reclamat totul la poliţie.
Pe data de 6 septembrie, acelaşi individ a ameninţat o adolescentă care mergea cu bicicleta, tot cu cuţitul. Nu a apucat să-i fure ceva, din cauză că fata a reuşit să fugă.
Bărbatul a fost prins de jandarmi, la Ştefăneşi pe calea ferată. Avea arma asupra lui. Cercetările au fost extinse, oamenii legii stabilind că el este autorul tâlhăriei de la Mărăcienei.
Pentru poliţişti, Gabriel Neaţă este cunoştinţă veche. În trecut, individul a comis zeci de tâlhării şi a petrecut mulţi ani în spatele gratiilor.  Bărbatul a fost reţinut, fiind prezentat Judecătoriei Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.

Iată decizia instanţei:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. În baza art. 226 alin. 1 C.pr.pen. rap. art. 202 alin. 1 şi 3 c.p.p. şi art. 223 alin. 2 c.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului NEAŢĂ GABRIEL, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.09.2018 până la data de 13.10.2018, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat în cauză rămân în sarcina acestuia, iar onorariul avocat din oficiu în cuantum de 130 lei se va avansa din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu de la 14.09.2018, ora 11.30.

LASA UN RASPUNS