A convins doua minore sa se prostitueze, prin metoda “loverboy”! Le gasea “clienti” in Pitesti si Campulung

0
308

Miercuri după-amiază, Tribunalul Argeș a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Lerești. Acesta este acuzat de trafic de minore. Procurorii DIICOT au stabilit că acesta a racolat două minore, de câte 16 ani, pe care, prin metoda “loverboy” le-a convins să se prostitueze. Tinerele au fost plasate unor clienţi la Piteşti şi la Câmpulung.

Iată ce a transmis IPJ Arrgeş despre acesta dosar:
La data de 10 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori și au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Lerești, la locuința unui bărbat, de 22 de ani.

În urma percheziției, a fost descoperit și ridicat un telefon mobil. 6 persoane au fost conduse la audieri.

Din cercetări a reieșit că, din septembrie 2021 și până în prezent, bărbatul ar fi recrutat două minore, prin inducerea în eroare, cu false promisiuni de iubire și le-ar fi determinat să practice prostituția în folosul său.

La data de 10 mai 2022, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au reținut, pentru 24 de ore, o persoană bănuită de trafic de minori.

În cursul zilei de astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, cu propunere de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din Argeș.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS