A continuat sa isi TERORIZEZE fosta iubita, desi a mai fost arestat si eliberat pentru aceeasi fapta!

0
119

La trei luni după ce a ajuns în arest, fiind acuzat că și-a sechestrat fosta concubină, a tâlhărit-o și a lovit-o, un piteștean în vârstă de 41 de ani a fost reținut din nou!

Bărbatul urmează să fie dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă fiind acuzat că a continuată să o hărțuiască pe femeie și să o amenințe cu moartea. Asta după ce, femeia, de frică, își retrăsese plângerea de lovire și lipsire de libertate individul rămânând doar cu acuzația de tâlhărie.

Polițiștii de investigații criminale piteșteni au stabilit că, în perioada septembrie-octombrie a.c., bărbatul a urmărit și supravegheat atât locuința, cât și locul de muncă sau alte locuri frecventate de către fosta concubină. În plus a sunat-o continuu, în perioada amintită fiind înregistrate peste 1.000 de apeluri. În timpul convorbirilor bărbatul i-a creat femeii o stare de panică și, temându-se pentru viața ei, a apelat din nou la polițiști. Pe data de 13 octombrie a.c., polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva celui în cauză, ca urmare a sesizării persoanei vătămate cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu moartea în zilele de 10 și 12 octombrie a.c. În seara zilei de 10 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Ulterior bărbatul a fost dus la Judecătoria Pitești cu propunerea de arestare preventivă.

LASA UN RASPUNS