Trupa de dans STARFIX a CCS Pitești, pe podium la Iasi Dansează!

0
591

Tinerii de la STARFIX a CCS Pitești și de la CS Real Bradu s-au întors victorioși de la ”Iasi Dansează”! Trei premii improtante au fost adăugate în palmaresul CCS Pitești: locul I la Duop Open și două locuri trei la Formație inedit și Grup Show revue.

Weekend care tocmai a trecut a fost unul încărcat și plin de provocări pentru trupa de dans a CCS Pitești. Aceștia au concurat cu alte trupe de dans la Festivalul național de dans ”Iasi Dansează”. Concursul de dans s-a desfăşurat în perioada 10-12 noiembrie 2023 în sala ”Gaudeamus” a Casei de Cultură a Studenților din Iași. “Felicitări participanților și organizatorilor acestei competiții ce oferă nu numai o oportunitate de afirmare în lumea dansului, dar reprezintă și un bun liant între tinerii participanți care au în comun dragostea pentru frumos, dragostea pentru dans!”, a transmis Daniel Ionescu, directorul CCS Pitesti.

CITESTE SI: CCS Pitesti, actiuni pentru combaterea consumului de alcool, tutun si droguri! CARAVANA STRADALA in centrul Pitestiului

LASA UN RASPUNS