MII de piteșteni la concertul Carla’S Dreams. SHOW de zile mari în Piața Primăriei din Pitești

0
3734

Mii de piteșteni la spectacolul cu artistul Carla’S Dreams din centrul municipiului, concert ce s-a desfășurat vineri, 1 decembrie, după ce a fost aprins butonul pentru aprinderea iluminatului ornamental în Pitești, în Piața Primăriei. ”Ţin să mulţumesc, pe această cale, miilor de piteşteni care au fost aseară prezenţi în Piaţa Primăriei pentru a asista la evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României şi aprinderea iluminatului public ornamental de sărbători. Au fost evenimente pe care municipalitatea le-a pregătit cu gândul la cetăţenii urbei şi mă bucur să constat că interesul dumneavoastră a fost pe măsură.”, a fost un mesaj postat pe Facebook de primarul Cornel Ionică, sâmbătă dimineața, adăugând că, în următoarele zile se va finaliza și montarea sistemelor de iluminat public ornamental pentru sărbători şi în alte zone ale oraşului.

După momentul oficial de la ora 18,00, privind aprinderea iluminatului ornamental și a bradului, a urmat un sper concert susținut de unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului, Carla’S Dreams, dar și un frumos foc de artificii.

Față de anii precedenți, primăria a achiziționat o serie de șiruri luminoase și figurine, care au fost utilizate pentru decorarea sensurilor giratorii din intersecțiile importante ale orașului Pitești. Cu ornamente deosebite, tip tunel, au fost amenajate și Calea București, Calea Craiovei sau strada Exercițiu, sute de beculețe urmând a împodobi, de asemenea, cartierele până, cel mai târziu, de Moș Nicolae.

În jurul datei de 15 decembrie, în funcție de condițiile meteo, tot în zona centrală, lângă Teatrul Alexandru Davila va fi deschis patinoarul.

LASA UN RASPUNS