Guvernul a adoptat NOUA LEGE A PENSIILOR. Deputatul M. Drăghici: ”Un gest firesc, un PROIECT NECESAR”

0
282

Guvernul a adoptat noua lege a pensiilor, anunțată în 2016 în programul de guvernare, dar așteptată de mai mult timp de români.

Această lege de importanță majoră, declară deputatul PSD de Argeș, Mircea Drăghici, secretar al Camerei Deputaților, ”implică o răspundere extraordinară pentru echipa PSD, care și-a asumat o sarcină uriașă: de a schimba ADN-ul unei legi ce privește viețile a milioane de români.”

Oamenilor care ne-au crescut avem datoria să le oferim șansa unei vieți pe cât posibil fără griji după retragerea din activitate, iar salariaților din România, încredere în viitor și în anii de senectute.

Nimic din toate acestea nu ar fi posibil însă fără ca soluțiile propuse de noi să poată fi susținute de bugetul statului. Le-am găsit, împreună cu dumneavoastră – prin dialog onest și consultare cu organizațiile de pensionari, pentru prima dată implicate sistematic în elaborarea proiectului privind sistemul public de pensii.

Noua lege este în primul rând un gest firesc; de asemenea, un proiect necesar pentru ca cei vârstnici să nu mai resimtă distanța injustă față de generațiile care vin din urmă și pentru ca România să facă încă un pas către standardul de viață european.”, a declarat parlamentarul de Argeș, Mircea Drăghici. 

LASA UN RASPUNS