Zeci de polițiști au înconjurat zona! 14 argeșeni au fost duși la audieri

0
907

Vineri dimineaţă au avut loc 15 percheziţii la Ştefăneşti, în Zăvoi. Au fost vizaţi 14 suspecţi, acuzaţi de furt calificat. Cei călcaţi de mascaţi sunt suspectaţi că ar fi furat din societăţi comerciale de la Mioveni şi Bascov motoare şi componente auto metalice şi din plastic. Deşi valoarea bunurilor despăşese suma de 100.000 lei, hoţii au câştigat sume infime de pe urma bunurilor sustrase. Aceştia, fără să aibă habar cât de valoaroase sunt motoarele furate, le-au vândut la centre de colectare a fierului vechi.

Zeci de poliţişti au înconjurat zona şi au luat la scotocit fiecare casă, dintre cele pentru care exista mandat. Poliţiştii căutau bunuri furate sau piste care să-i ducă spre recuperarea acestora. Surpriza a constat în faptul că au descoperit mai mult decât se aşteptau, fiind extinse cercetările. 13 dintre suspecţi sunt bănuiţi că au spart societăţi din Mioveni din care au furat componente auto metalice şi motoare.

Cel de-al 14-lea este acuzat că a spart o societate din Bascov, de unde a sustras componente auto din plastic. 14 bărbaţi au fost duşi la audieri.

LASA UN RASPUNS