(video) Emilia Ghinescu a deschis petrecerea la Berevoești! Obiective importante din localitate, INAUGURATE de Ziua Comunei

0
2501

Artiști de renume au urcat pe scenă la Ziua Comunei – ”Sârba la Berevoești”, eveniment aflat la cea de-a XIII-a ediție. Cântăreața Emilia Ghinescu a fost cea care a dat startul petrecerii, imediat ce elevii buni la învățătură au fost premiați, iar cuplurile cu peste 50 de ani de căsătorie au primit diplome de fidelitate din partea edilului local Florin Bogdan Proca, ajutat de oficialitățile prezente. Nenumărați primari, parlamentari, dar și prefectul ori președintele Consiliului Județean Argeș au fost alături de primarul comunei în această zi importantă pentru localitate. ”Pentru mine, faptul că au fost foarte multe persoane importante prezente la eveniment, reprezintă un semn de prețuire pentru comuna noastră și le mulțumesc din suflet că au participat alături de localnici la Ziua Comunei Berevoești, pentru că îmi doresc să arătăm și fața frumoasă a localității, față de ce s-a spus până acum. Comuna Berevoești merită această sărbătoare”, a declarat pentru Ziarulargesenilor.ro primarul Florin Bogdan Proca.Emilia Ghinescu a fost prima artistă de marcă ce a urcat pe scenă pentru publicul de la Berevoești și a deschis apetitul pentru distracție. (vezi VIDEO)

Evenimentul s-a desfășurat la Școala Generală ”Mihai Tican Rumano”, imediat după inaugurarea Stadionului Central din comuna Berevoești ori a Grădiniței ”Căsuța cu povești” din localitate. ”Au fost 14 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, iar pe această cale le urez sănătate, fericire și noroc în viață, să îi țină Dumnezeu cât mai mult timp împreună. Au fost elevi premiați. Azi am inaugurat și Stadionul Central, unde a avut loc și un meci demonstrativ. De asemenea, am inaugurat și Grădinița Căsuța cu povești, care este o grădiniță nouă, lucrările fiind începute din 2015 și finalizate în 2016. Este un proiect realizat prin programul Banca Mondială și mulțumim pe această cale și Guvernului României, pentru că în proporție de 90% a fost realizată cu sprijinul dumnealor.”, ne-a mai declarat primarul Florin Bogdan Proca.

Petrecerea a fost asigurată de elevii talentați ai locului care au urcat pe scenă, dar și de artiștii invitați: Petrică Mâțu Stoian, Olguța Berbec, Marcela Fota, Emilia Ghinescu, Maria Dragomiroiu ori Elena Sima.

LASA UN RASPUNS