În urma participării la X Factor, Roby Velisar lucrează deja la o piesă! Nu a mers în Gale, dar visul e pe cale să i se împlinească

0
499

Piteşteanul cu voce de aur, preferatul lui Cheloo de la preselecţii, a căzut pe mâinile lui Dan Bittman. Acesta a fost mentorul lui Roby Velisar, concurentul care şi-a încercat norocul în concursul X Factor.

roby x factor

Nu a trecut mai departe în galele X Factor, însă a avut parte de o experienţă frumoasă pe care ar repeta-o oricând. Cert este că şi-a atins scopul. În urmă cu ceva timp a declarat că tot ce îşi doreşte este să se afirme, şi nu neapărat să câştige concursul.

roby gala

Acum pregăteşte o surpriză, o piesă ce va apărea cel mai probabil anul viitor şi se discută şi despre un album, însă mai multe va putea povesti peste câteva săptămâni. Cert este că acum lucrează la un cover după o piesă a lui Michael Buble, o piesă pentru sărăbători.

Referitor la concurs şi la faptul că a ieşit din cursa pentru marele premiu oferit de show-ul X Factor, Roby ne-a declarat: „Să fiu sincer, nu au avut nicio motivaţie anume. A zis că suntem buni cu toţii. Ca orice concurent, speram să trec mai departe, dar e foarte greu din moment ce ajungi în primii 20 din grupa ta şi având în vedere că sunt participanţi din toată ţara, şi nu numai. Ce pot să spun este că toţi cei care au rămas erau chiar foarte, foarte buni.”.

roby

LASA UN RASPUNS