Un consilier judetean este candidatul PMP Arges pentru primaria Vedea! Despre CINE este vorba

0
1179

Catalin Bulf, presedintele PMP Arges, a prezentat in cadrul conferintei de presa de vineri candidatul pentru primaria comunei Vedea, in persoana consilierului judetean Iulian Fratica. “Eu sunt nascut, crescut in Vedea. Sunt al locului. Doresc sa realizez in comuna mai mult decat s-a realizat pana acum. La realizarile de pana acum in comuna am avut si eu un aport deosebit, fiind consilier judetean. Ce vreau eu sa fac este sa multiplic realizarile in comuna Vedea. Lucrez la un program vast pe care vreau sa vi-l prezint. Nu intru intr-o competitie daca nu sper ca o sa castig. Eu sper sa castig alegerile in comuna Vedea.”, a declarat candidatul PMP Arges, Iulian Fratica.

Primarul comunei Vedea, Nicolaie Dochianu, a fost suspendat din functie printr-un ordin dat de prefect de curand, pentru o condamnare pe care o are pentru ucidere din culpa. Vorbim despre o condamnare cu suspendare de 2 ani.

Catalin Bulf, liderul PMP Arges, a declarat ca, din informatiile sale, Dochianu va fi candidatul PSD pentru fotoliul de primar de la Vedea.catalin bulf, pmp arges (27)catalin bulf, pmp arges (40)

LASA UN RASPUNS