Trupul neinsufletit a fost depus la capela! Ambulantierul decedat duminica va fi inmormantat la Cimitirul Sfantul Gheorghe

0
287

Un cunoscut ambulanţier, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, a decedat duminică dimineaţă, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Sâmbătă seara, s-a dus la serviciu şi, la scurt timp, le-a spus colegilor că se simte rău. A fost dus de aceştia la spital. Era cunoscut cu afecţiuni cardiace.

Familia a decis ca Florin Zidaru să fie înmormântat joi. „Trupul neînsuflețit al domnului Florin Zidaru va fi depus marţi (n.r astăzi), la Capela Sfântul Gheorghe. Înmormântarea va avea loc joi, la Cimitirul Sfântul Gheorghe la ora 12:00. Carul mortuar va trece pe la sediul Ambulanței la ora 10:30, de aici urmând să fie însoțit de cei care doresc și pot să fie prezenți.”, este anunţul făcut pentru angajaţii SJA care doresc să-i aducă un ultim omagiu. Florin Zidaru era angajat de aproximativ 30 de ani la Serviciul de Ambulanţă Argeş fiind unu dintre cei mai apreciaţi ambulanţieri.

LASA UN RASPUNS