Trei argeseni, RETINUTI de oamenii legii! 

0
147

Trei argeseni, retinuti de oamenii legii, pentru furt de anvelope si motorina, de la doua societati comerciale de pe teritoriul judetului Arges.

“În ziua de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, privind furtul unor anvelope de camion, înregistrat, inițial, cu autor necunoscut și furtul de combustibil, și au reținut trei bărbați, cu vârstele de 34 de ani, din Rociu, de 35 de ani, din Bradu, respectiv 35 de ani, din Suseni.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 3 decembrie 2022, bărbatul de 34 de ani, din Rociu și bărbatul de 35 de ani, din Bradu, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din comuna Bradu, de unde ar fi sustras 6 anvelope de camion, în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

De asemenea, în seara zilei de 18 ianuarie a.c., aceeași bărbați, împreună cu bărbatul de 35 de ani, din Suseni, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din localitatea Ștefănești, și, prin forțarea mecanismului închizător al capacului rezervorului, ar fi sustras cantitatea de 140 de litri de motorină, ulterior fiind depistați, în flagrant, în timp ce transportau combustibilul, cu autoturismul, pe raza localității Bradu.

Activitatea a beneficiat de suportul tehnic de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.“, ne-a transmis Politia Arges.

Foto interior: IPJ Arges

LASA UN RASPUNS