ȘOFERI inconștienți pe străzile Argeșului! Pentru unii, NU EXISTĂ LIMITE

0
2598

Inconștiență la volan, pe străzile județului nostru. Zilele acestea, polițiștii s-au confruntat cu mai multe situații în care șoferii Riscau încălcat legea, iar o parte dintre aceștia s-au ales cu amenzi și cu permisul suspendat. Iată câteva situații:

Cu 102 km/h, pe strada Petrochimiștilor din Pitești

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat un tânăr de 23 de ani, din Piteşti, care în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe bulevardul Petrochimiștilor, a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 102 km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare totală de 1305 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Riscă până la 5 ani închisoare, găsit la volan fără drept de a conduce

Pentru un vâlcean, nu a contat că nu avea dreptul să conducă un autovehicul. Acesta a urcat la volan şi a plecat la drum venind de la Râmnicu Vâlcea către Piteşti. A parcurs zeci de kilometri fiind oprit în trafic, aproape de intrarea în Piteşti, de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș. În timpul verificărilor s-a constatat că avea permisul de conducere suspendat. S-a ales cu dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Băut și fără permis

Şi băut şi fără permis! Aşa a fost prins un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Curtea de Argeş. Bărbatul conducea un autoturism pe strada Valea Iaşului din Curtea de Argeş, când a fost tras pe dreapta de oamenii legii. În timpul controlului s-a constatat că bărbatul băuse, având o concentraţie de alcool de 0,86 la mie, în aerul expirat. Când i s-a propus să meargă la spital pentru recoltare de probe de sânge, a refuzat, prin urmare i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi refuz de recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

LASA UN RASPUNS