Șicanare în trafic cu final NEAȘTEPTAT. Și-au găsit nașul: un POLIȚIST care a fost în misiuni în KOSOVO

0
70848

Și-au găsit nașul în trafic. Șicanările în trafic sunt la ordinea zilei, însă nu în fiecare zi ”te pui” cu un polițist care a lucrat la mascați și a fost și cu misiuni prin Kosovo. Astfel, trei bărbați de etnie rromă s-au ales cu plângere pentru distrugere și lovire după ce au vrut să facă pe grozavii prin localitatea Borlești, pe drumul dinspre Curtea de Argeș.

Trei bărbați de etnie rromă care se aflau într-un autoturism marca BMW s-au șicanat în trafic cu un alt participant aflat în trafic, pe motocicletă, acesta din urmă fiind un polițist de la Secția Rurală Albeștii de Argeș ce a lucrat în trecut la mascați și a fost prin misiuni în Kosovo. În Bascov, la rond, l-au blocat, i-au pus mașina în față, iar polițistul a căzut cu motocicleta, moment în care și-a rupt și un deget. Cei trei bărbați au coborât din mașină pentru a-l aborda pe polițist, însă au ajuns la spital. Se pare că, până au ajuns oamenii legii la fața locului cei trei bărbați erau deja imobilizați.

Polițistul va depune plângere pentru distrugere și lovire, nu se poate problema de ultraj deoarece se afla în timpul liber.

Se pare că cei trei bărbați au mai încercat să șicaneze și alți participanți în trafic până la incidentul din Bascov, asta până și-au găsit nașul.

LASA UN RASPUNS