ȘI-A PÂRÂT SOȚIA la poliție, după ce aceasta A FUGIT DIN IZOLARE! Acum, e bună de plată

0
1795

Poliţiştii au fost sesizaţi prin dispeceratul 112 de către un bărbat care anunţa că soţia lui, o tânără în vârstă de 18 ani, a plecat de acasă cu o maşină, deşi se afla în izolare. Acesta a precizat că s-a întors recent în România din Anglia, ţară aflată în zona roşie, prin urmare şi soţia lui ar fi trebuie să se supună măsurii de izolare.

Cei doi s-au certat, iar tânăra în vârstă de 18 ani a hotărât să plece şi a chemat doi tineri să o ducă la o altă adresă, fără să anunţe autorităţile. În urma verificărilor, în scurt timp, poliţiştii au identificat autoturismul cu care tânăra de 18 ani a plecat. În acelaşi autoturism, împreună cu aceasta, se mai aflau doi bărbaţi de 24 şi 25 de ani. Toate cele trei persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de câte 5.000 de lei fiecare.

Ca urmare a încălcării măsurii de izolare la domiciliu, a fost dispusă introducerea în carantină instituţionalizată faţă de tânăra care nu a respectat măsura stabilită iniţial.

Ulterior, Direcţia de Sănătate Publică Argeş a dispus măsura carantinării şi pentru ceilalţi doi tineri, ca urmare a anchetei epidemiologice. Cei trei vor putea plăti jumătate de amendă în termen de 15 zile, în plus vor fi obligaţi să suporte şi cheltuielile de carantină, în valoare de 4.200 de lei de persoană.

LASA UN RASPUNS