SE INCHIDE SAU NU ARGESUL? Iata DECIZIA Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

0
1001

Astăzi, 29 iunie, a avut loc o nouă ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Membrii CJSU au ajuns la concluzia că nu există motive și nu se pune problema închiderii sau carantinării vreunei localități sau a întregului județ, a transmis Prefectura Arges.

Au fost fel de fel de informatii aparute in spatiul public referitor la acest subiect, iar argesenii s-au temut ca vom avea judetul carantinat din cauza numarului mare de persoane infectate cu Coronavirus, din ultima periuoada. Astazi, membrii CJSU au constatat că nu există focare noi de îmbolnăviri cu noul coronavirus, cazurile pozitive fiind răspândite în tot județul. In același timp, pentru prevenirea răspândirii virusului, acțiunile de control vor continua. Acestea sunt realizate de către echipe mixte, formate din reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, ISU, DSP, ITM, OPC și DSVSA Argeș.
Instituția Prefectului Argeș face un apel către locuitorii județului să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțarea fizică, să poarte mască în spațiile închise (și nu numai) și să evite zonele aglomerate.

LASA UN RASPUNS