Rock 100%, în Corbi, județul Argeș! Este CEL MAI MARE FESTIVAL de muzică rock din mediul rural

0
1458

Este cel mai mare festival de muzică rock din mediul rural și se desfășoară în comuna Corbi, județul Argeș. Astfel, în perioada 10-12 august veți avea parte de peisaje unice, iarbă verde, aer curat, mâncare bună și rock 100%.

La Corbi va avea loc prima ediție a StoneBird Festival – cel mai mare de acest gen din mediul rural. Evenimentul se va desfășura într-o zonă fascinantă, pe dealurile de deasupra satului Corbii de Piatră. Acolo, vizitatorii vor găsi aer curat, iarbă bogată, peisaje unice, oameni simpli, tradiții, istorie, bucate românești, dar și unele dintre cele mai bune trupe rock din țară și din lume printre care Black, Mike Terrana& Dave Evans, Uniforma, Lupii& Alex Calancea, Bucium, My Queen cu Dan Helciug, Zob şi Partizan. De asemenea, festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, parcare, zonă de food & drink, de relaxare pentru peste 1.500 de persoane. StoneBird Festival, așteptat de locuitorii comunei Corbi și nu numai.

Iată însă cât de ușor poți ajunge la cel mai mare festival de muzică rock din mediul rural:

STONEBIRD FESTIVAL

Uite cât este de ușor să ajungi la Stonebird Festival! Te așteptăm în 10-12 august cu ROCK 100%, peisaje unice, iarbă verde, aer curat și mâncare bună!

Publicată de Stonebird Festival pe Joi, 12 Iulie 2018

LASA UN RASPUNS