Reprezentanţii Finanțelor Publice Argeş, alături de practicienii în insolvenţă din judeţ

0
871

Reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş au participat la un seminar de pregătire profesională a practicienilor în insolvenţă, organizat de Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă – Filiala Argeş, urmărind dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu toţi partenerii din mediul de afaceri, din spaţiul public şi din celelalte organizaţii profesionale.
A fost pentru prima dată când reprezentaţii instituţiei au participat la o astfel de şedinţă organizată de U.N.P.I.R. – Filiala Argeş. Acest eveniment se înscrie în rândul activităţior din ultima perioadă desfăşurate cu organizaţii profesionale din judeţ, respectiv Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş, Camera de Comerţ şi Industrie Argeş, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi, Camera Auditorilor Financiari – Filiala Argeş. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş se întâlnește periodic cu membrii acestor organizaţii pentru prelucrarea noutãţilor legislative, informãri în legãturã cu modificãrile legislaţiei fiscale, dar şi pentru consultãri în vederea identificãrii unor noi metode de colaborare.

La seminarul de pregătire profesională au participat din partea A.J.F.P. Argeş Lucreţiu-Ioan Tudor (foto), Şef Administraţie, reprezentanţi ai serviciului Juridic, compartimentului Procedură, Insolvenţă şi Lichidări şi serviciului Administrare Venituri Contribuabili Mijlocii, din partea UNPIR avocatul Stan Tîrnoveanu, prim-vicepresedinte, iar din partea UNPIR – Filiala Argeş, preşedintele Oprea – Barac Luminiţa, alături de circa 50 de practicieni în insolvenţă din judeţul Argeş.

A.J.F.P. Argeş va continua în perioada următoare seria colaborărilor cu organizaţiile profesionale şi cu reprezentanţii mediului de afaceri din judeţul Argeş, întrucat, un obiectiv prioritar al A.N.A.F. îl reprezintă dezvoltarea unui parteneriat între instituţie şi contribuabil, precum şi deschiderea administraţiei fiscale către cetăţeni şi mediul de afaceri. Contribuabilul va înţelege, astfel, sarcinile fiscale pe care le are, va conştientiza importanţa declarării corecte şi a plăţii impozitelor şi taxelor datorate bugetului de stat, pentru ca statul, la rândul său, să poată oferi cetăţenilor servicii de calitate.

LASA UN RASPUNS