PSD solicita Guvernului ca din septembrie elevii sa revina la scoala: “Educația nu este un moft”

0
335

Cei de la PSD încep ofensiva împotriva Guvernului și solicită să se ia toate măsurile de siguranță, dar în septembrie elevii să revină la școală, asta pentru că educația online nu funcționează, sunt de parere social democratii.

”Copiii trebuie să meargă la #școală, iar Guvernul PNL trebuie să facă tot posibilul ca anul școlar să înceapă în #siguranță! Încetați să mai tratați educația ca pe un subiect electoral!

Nu vă mai mințiți singuri și nu mai mințiți românii cu educația on-line. Știți bine că este imposibilă în multe zone și, chiar acolo unde se poate desfășura, studii solide arată cât de complexe și grave sunt urmările asupra copiilor.

Educația nu este un moft, ci trebuie tratată ca o #prioritate, cu măsuri bine gândite și acțiuni concrete din partea autorităților. Măcar în acest caz nu lăsați totul pe ultima clipă, cum ați procedat până acum cu toate deciziile privitoare la gestionarea pandemiei!

Începerea școlii privește viața a milioane de familii de români. Nu mai faceți experimente cu viitorul copiilor doar pentru că mai aveți tunuri de dat la licitații organizate în ultimul moment!

#Guvernați pentru Educație, NU mai furați cu dedicație!”, este mesajul celor de la PSD, privitor la ingrijorarea de a incepe anul scolar tot in sistem on-line.

LASA UN RASPUNS