PSD Arges, trage un semnal de alarma: “Au introdus, pe ascuns, noi taxe şi le-au majorat pe cele existente”

0
872

Guvernele Orban şi Cîţu au introdus, pe ascuns, noi taxe şi le-au majorat pe cele existente, transmit social democratii argeseni, care au anuntat ca, in total, au fost introduse 33 de taxe. “Cei care se lăudau cu liberalismul lor, cu promisiunea de a nu introducerea noi taxe şi de a nu le majora pe cele existente i-au minţit încă odată pe români. În total au fost introduse 33 de taxe chiar de cei care spuneau în campania electorală că “vor reduce fiscalitatea şi vor elimina costurile administrative ale politicii fiscale prin tăierea taxelor şi impozitelor cu eficienţă fiscală redusă, dar cu impact negativ asupra poverii fiscale totale”.

PNL pune noi biruri, dar nu este în stare să colecteze eficient banii statului. Nivelul de colectare din 2019 a fost aproape de minimele istorice, doar 26,8% din PIB, ceea ce arată cât de „profesionist” a fost ministrul Finanţelor de atunci, Cîţu, şi cât de prost manager şi economist este actualul premier Cîţu.

PNL a transformat România într-un paradis fiscal pentru bănci și marile corporații şi într-un lagăr de muncă pentru salariaţi, pentru românii de rând cărora le-au îngheţat veniturile, dar de la care iau biruri tot mai mari şi sunt în stare să le ia şi un rând de piele!“, a transmis PSD Arges printr-un comunicat de presa.

LASA UN RASPUNS