PSD Arges, SEMNAL DE ALARMA! Turismul din Romania primeste o LOVITURA DE GRATIE dupa dezastrul din 2020

0
111

Tăierea voucherelor de vacanță nu a fost anunțată în campania electorală de către niciunul dintre partidele din Coaliția de Guvernare actuală. Dimpotrivă, susțineau că vor relansa economia și vor sprijini sectorul HoReCa. Eliminarea voucherelor este ilustrativă pentru viziunea economică nocivă a actualului Guvern de tip contabil. Mizând că vor face economie la buget, prin tăierea acestor beneficii, în realitate efectul este diametral opus, transmis social democratii argeseni.

“Turismul din România primește o lovitură de grație după dezastrul de anul trecut, firmele vor da faliment și nu vor mai plăti taxe la buget.

Salariații acestor firme vor intra în șomaj – nu vor mai plăti nici ei taxe și contribuții, dimpotrivă vor crește cheltuielile cu șomajul.

Nu în ultimul rând, se renunță la o măsură care avea beneficiul de a fiscaliza o mare parte din activitatea turistică din România, care acum, pe fondul pandemiei și cu spectrul falimentului va reintra în zona gri sau chiar în zona neagră.

În viziunea PSD, voucherele nu doar că nu ar fi fost tăiate, ci dimpotrivă – erau necesare pentru repornirea industriei turistice și sectorul HORECA!”, se arata intr-o informare transmisa de PSD Arges.

LASA UN RASPUNS