Prins la furat, in locuinte! Metoda l-a dat de gol

0
84

Un hoţ voiajor a fost prins la Piteşti de poliţiştii Secţiei 2. Individul în vârstă de 32 de ani, din localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, încerca porţile şi dacă le găsea descuiate intra în curte. Ulterior, mergea la uşă şi dacă nu era încuiată intra în imobil de unde fura ce găsea de valoare. Folosind acestă metodă a sustras două ceasuri dintr-un casă situată pe raza Secţiei 3 Poliţie.

Oamenii legii au văzut nişte imagini surprinse de camerele de filmare şi au observat un bărbat care se plimba fără rost şi încerca porţile. Semnalmentele persoanei bănuite au fost comunicate poliţiştilor pitşteni, iar bărbatul a fost depistat pe raza Secţiei 2 Poliţie Piteşti, în timp ce dădea târcoale unui imobil. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 500 de lei, a fost recuperat în totaliate şi restituit persoanei vătămate.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, după care, în cursul zilei de astăzi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.
Ulterior, acesta a fost preluat de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, pentru cercetări în alte cauze penale, aflate în lucru la nivelul acestei unităţi de poliţie.

LASA UN RASPUNS