Primele SCHIMBARI in Universitatea Pitesti! O miscare NEASTEPTATA a noului rector Dumitru Chirlesan

0
1579

Au loc primele schimbari in Universitatea din Pitesti, dupa ce Dumitru Chirlesan a fost ales rector al UPIT. Acesta a vorbit despre o schimbare a conducerii Universitatii, adica a colegilor cu care va face echipa din punct de vedere managerial, dar si despre o schimbare a salariilor de incadrare a acestora, care se pare ca vor fi de minimum pe grila. Primul care a cerut salariul cel mai mic a fost chiar rectorul, Dumitru Chirlesan.

“Vor fi o data schimbari in planul managerial, in sensul ca trebuie sa imi fac o echipa cu oameni, cu nume. O sa fie o surpriza totala pentru ca nu voi sta pe ascuns sa vorbesc cu x sau cu y. Voi sta in jurul mesei cu tot cei care vor sau sunt nominalizati de alti colegi ca pot fi prorectori, pe activitati. Voi gadi oameni care sa fie la maximum de eficienta si care sa fie ajutorul meu in coordonarea calitatii. Asta va fi prima schimbare majora: echipa. Nu voi merge insa in acele facultati in care totul merge bine sa schimb, sa pun alta echipa de management.”, a declarat rectorul Chirlesan.

Cat despre salarii, acesta a mentionat: “Mi-am stabilit salariul la minimum pe grila. Azi eu mi-am stabilit salariul la minimum pe grila. 5139 lei brut. Asta va fi salariul meu. Puteam sa ma duc la maximum, sa fie 12.000 lei. Am dat un semnal clar cu mimimul. La minimum vor fi prorectorii, decanii, vor fi toti.”. Intrebat daca actualii prorectori castiga maximum de pe grila, acesta a declarat: “Nu vreau sa comentez.rector dumitru chirlesan (17)

LASA UN RASPUNS