Primarul Cornel Ionica, MESAJ IMPORTANT pentru pitesteni!

0
1692

Stimați piteșteni,
Vă rog să-mi permiteți să fac din nou un apel către dumneavoastră, toți cetățenii orașului nostru, cu privire la cum trebuie să acționăm fiecare, la măsurile luate pentru protejarea individuală dar și a celor dragi: purtarea corectă a măștilor de protecție, respectarea distanței sociale de 1,5 m – 2 m între persoane, precum și o igienă personală corectă.
De asemenea, recomandăm respectarea cu strictețe a măsurilor impuse de autorități pentru angajații din serviciile publice, domeniile economice, indiferent de sfera de activitate (piețe, magazine, mijloace de transport, locuri publice, etc.).
Reamintesc că, din păcate, situația orașului nostru este specială, cu risc crescut de a fi introdusă carantina, un motiv în plus pentru care trebuie respectate aceste măsuri cu mult mai multă strictețe. Haideți să facem împreună un efort, să fim cu toții mai atenți, să evităm deplasările și întâlnirile care nu sunt neapărat obligatorii, să ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă!
Serviciile cu atribuții de control de care dispunem au intensificat, deja, acțiunile de verificare pentru a urmări modul în care sunt respectate măsurile impuse de lege și pentru a ajuta la conștientizarea situației prin care trecem cu toții.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă doresc sănătate tuturor!
Primar, Cornel Constantin Ionică.

Foto: Arhiva

LASA UN RASPUNS