Primarul comunei Budeasa DESCURAJEAZA gesturile cetatenilor iresponsabili care arunca deseurile la intamplare!

0
430

Pentru o comuna cat mai curata, primarul Mihail Rachieru anunta ca vor fi sanctionati toti cei care recurg la gesturi prin care spatiul public va fi confundat cu ghena de gunoi. Acesta atrage atentia ca isi doreste ca Budeasa sa fie o comuna curata, iar de acest lucru trebuie sa tina cont toti cetatenii. Rachieru, intentionand sa descurajeze astfel de practici, a prezentat un caz prin care o persoana a fost sanctionata dupa ce a oprit masina pe un drum lateral, intr-o zona in care a crezut ca nu poate fi vazut, spre a-si lasa acolo gunoiul.

Cetățenii din comuna Budeasa au demonstrat că ceea ce caracterizeză în general comunitatea noastră este grija pentru mediul înconjurător şi că deşeurile aruncate la întâmplare sunt exemple izolate de iresponsabilitate a unor cetăţeni certaţi cu educaţia şi bunul simţ.
Așa cum se vede în poză, un „domn” cu o mașină parcată pe un drum lateral, într-o zonă unde nu poate fi văzut, descarcă haine și gunoaie pentru „sortare” (asa explică dânsul autorităților).
În acest sens, Primăria Budeasa l-a „premiat” pentru activitatea desfășurată, urmând să sancționeze mult mai drastic astfel de gesturi.
Sunt nevoit să fac aceste precizări pentru a clarifica pentru cei care nu știu sau nu înțeleg că este timpul să ne civilizăm!“, a transmis primarul comunei Budeasa Mihail Rachieru. Mentionam ca Primaria Budeasa este implicata in actiuni ce vizeaza protectia mediului inconjurator (VEZI AICI), aratand astfel ca isi doreste un mediu curat pentru locuitorii comunei.

LASA UN RASPUNS