Primăriță din Republica Moldova, de Zilele Orașului Mioveni: ”Avem un drum și o cale bătută către Mioveni”

0
113

La Mioveni a fost dat startul distracției, la 534 de ani de la prima atestare documentară a orașului. Timp de trei zile, Mioveniul este în sărbătoare.

La Centrul Cultural Educativ a avut loc evenimentul de lansare a manifestărilor, de Zilele Orașului Mioveni, unde au participat nenumărate personalități locale, primari din Moldova, parlamentari de Argeș, precum și șefi ai mai multor instituții deconcentrate din județ. În cadrul evenimentului a avut loc înmânarea Plachetei de Onoare din partea reprezentanilor Uniunii Europene, moment important pe scena Centrului Cultural din Mioveni.

Printre invitați, primărița din satul Măgdăceşti, raionul Criuleni (Rep. Moldova), unde s-a dat startul construcției unei grădinițe-creșă cu suportul financiar al orașului Mioveni, din România, aceasta spunând că nu se fac, așa cum s-a spus, doar înfrățiri între localități, iar pentru asta îi mulțumește edilului din Mioveni. ”Îi mulțumesc din tot sufletul domnului primar. Avem un drum și o cale bătută către Mioveni și să dea Dumnezeu să o avem mulți ani înainte și să vă găsim sănătoși, la fel de binevoitori, primitori, măcar o sută de ani de acum înainte.”, a declarat primărița din Măgdăcești, Liuba Cojocaru. Oraşul Mioveni a mai donat satului Măgdăceşti o autospecială de colectare a deşeurilor menajere, iar în ultimii doi ani localităţile au organizat mai multe activităţi comune educative, sportive şi religioase.

În această seară, după ora 20.00 va avea loc un concert extraordinar Paula Seling și Filarmonica „Ion Dumitrescu”- Râmnicu-Vâlcea, în Centrul Civic din Mioveni.

LASA UN RASPUNS