Primarii argeșeni au tăiat porcii la Golești. Apariție SURPRIZĂ la eveniment. Vezi FOTO

0
1546

Apariție neașteptată la Golești, unde primarii argeșeni au sacrificat peste 20 de porci, un eveniment tradițional în care an de an edilii locali pregătesc preparate specifice, după care carnea de porc ajunge în centrele Direcției Generale pentru Asistență Socială de Protecția Copilului Argeș, la copiii orfani și la bătrânii singuri.

Alături de primarii participanți la eveniment, prefectul de Argeș, subprefectul județului, consilieri județeni și locali, și-a făcut apariția la eveniment și fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, fost lider al social democraților argeșeni. Acesta a și fost colindat de tinerii care s-au abătut în zonă pentru a ura. 

Au sacrificat porci la Golești primarii din Albota, Rociu, Aninoasa, Bascov, Micești, Băbana, Stâlpeni, etc. Edilul de la Rociu, Aurel Bălășoiu, a fost premiat în cadrul ediției, acesta sacrificând cel mai mare porc și un stand frumos amenajat, însă asta nu înseamnă că ceilalți au fost mai prejos. ”Trebuia să facem o departajare cumva”, ne-a spus primarul comunei Albota, Ion Dumitru, președintele Asociaței Comunelor Argeș, oferind diplome de participare tuturor primarilor care s-au întrecut în standuri care mai de care mai bine pregătite. 

LASA UN RASPUNS