Presedintele PSD Arges, despre chefurile liberalilor, in vremuri de pandemie si distantare sociala pentru populatie

0
201

Presedintele PSD Arges, Ion Minzina, a comentat vizavi de imaginile aparute de la cheful fastuos organizat in cinstea fiicei lui Rares Bogdan, europarlamentar PNL, in conditiile in care populatia este obligata sa respecte masuri de distantare sociala. De asemenea, acesta a transmis si un punct de vedere referitor la subiectul majorarii alocatiilor pentru copii, acesta spunand ca premierul Ludovid Orban a anunţat că va ataca la Curtea Constituțională a României legea care obligă Guvernul să plătească alocaţiile mărite imediat după respingerea ordonanței guvernului care amâna aplicarea acesteia.

Ce contează legile pentru liberalii aflați la guvernare? Legile sunt făcute să fie respectate de către cei mulți, nu-i așa, nu de către vremelnicii conducători ai țării!
După ce membrii Guvernului au făcut chef în Palatul Victoria, ignorând măsurile de prevenire a Covid-19 dispuse chiar de către ei înșiși, vedem cum europarlamentarul Rareș Bogdan calcă în picioare orice norme la un alt chef organizat în cinstea odraslei sale. Asta, în timp ce nouă, tuturor, ni se cere să purtăm măști, să păstrăm distanța socială, să nu intrăm în biserică, să nu stăm nu știu câți la un loc, etc!
Pe de altă parte, liberalii demonstrează și că nu-i interesează copiii, pensionarii şi nevoile lor!
Premierul Ludovid Orban a anunţat că va ataca la Curtea Constituțională a României legea care obligă Guvernul să plătească alocaţiile mărite imediat după respingerea ordonanței guvernului care amâna aplicarea acesteia. Din nou, așadar, liberalii aruncă legea la gunoi, așa cum fac și când vine vorba despre majorarea pensiilor, spunând că nu au bani!
Ei au soluții doar pentru afacerile de partid, nu pentru copii și pensionari!
Atitudinea Guvernului este expresia unei sfidări josnice, pentru că instrumentul contestaţiei este folosit în interes politic, în defavoarea copiilor şi părinţilor din întreaga ţară.
De asemenea, este total nejustificat refuzul de a majora pensiile cu 40%, în condiţiile în care majorarea este prevăzută în Legea Bugetului de Stat, lege pe care chiar Guvernul PNL şi-a angajat răspunderea!“, a declarat Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș.

LASA UN RASPUNS