Politistii il stiau in arest la domiciliu! Ce facea insa tanarul infractor

0
1183

Un tanar din Pitesti era plasat in arest la domiciliu dupa ce a fost cercetat in mai multe dosare de furt. Desi politistii il stiau in arest la domiciliu, acestiau au dat nas in nas cu infractorul, liber, prin centrul Pitestiului.

Cristi Constantin Şerboi, de 20 de ani din Piteşti a dat nas în nas cu poliţiştii Secţiei 1 Piteşti, în centrul oraşului. Tânărul cercetat în mai multe dosare de furt a încălcat în mod repetate deciziile judecătoreşti. În timp ce se afla sub control judiciar, a comis un furt, fiind prins în flagrant. A fost dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă, numai că Judecătoria Piteşti l-a plasat în arest la domiciliu.

Teoretic, nu avea voie să părăsească apartamentul în care locuia, numai că la o verificare inopinată a ofiţerilor de la Biroul de Investigaţii Criminale, oamenii legii au constatat că pitesteanul Cristi Constantin Şerboi nu era acasă. A fost înaintată cerere instanţei prin care se cerea arestarea lui preventivă, Judecătoria Piteşti dând pe numele lui un mandat de 30 de zile.

Când să-l încarcereze, poliţiştii nu l-au găsit acasă. În timp ce era căutat pentru a fi dus în arest a fost găsit întâmplător de poliţiştii Secţiei 1.

LASA UN RASPUNS