Peste o sută de școli cu WC-ul în FUNDUL CURȚII. Argeșul, printre primele județe pe ”lista rușinii”

0
1341

Argeșul, printre județele fruntașe pe o listă neagră privind numărul unităților de învățământ cu WC-ul în fundul curții. Astfel, potrivit unei liste publicate chiar de ministrul Educației, Liviu Pop, în Argeș sunt 104 unități școlare care au grupurile sanitare în exterior.

”Mă surprinde foarte tare să văd că județul nostru se află printre primele județe în această situație, cu toaleta în curte. Ne depășesc doar cei din nordul Moldovei. Știu că domnul Manu insista pe acest subiect, să ajute primăriile, însă noi ne aflăm într-o astfel de situație. Este surprinzător.”, a declarat consilierul județean liberal Marius Postelnicescu (foto interior), în conferința săptămânala de presă a PNL. 

”Avem 2418 unități școlare cu grupurile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autoritățile locale, județene și centrale vor face ca toate unitățile școlare din România să aibă condiții decente pentru educația elevilor și preșcolarilor.”, este mesajul postat de ministrul Educației, Liviu Pop, însoțit de următoarea listă:

LASA UN RASPUNS