PANICA in Arges! 8 elevi au ajuns de urgenta la spital, dupa administrarea unui vaccin

2
558

Mai multi elevi de gimnaziu, din Curtea de Arges, au ajuns la spital dupa ce le-a fost administrat un vaccin din cadrul programului national de santate, acestia acuzand varsaturi si stari de rau. Mai exact vorbim despre 8 elevi ai Scolii Gimnaziale Carol I, elevi cu varste de 13 si 14 ani, care au reactii adverse impotriva difteriei si tetanosului ce se administreaza in unitatile de invatamant din Arges, in aceasta perioada.

Deoarece starea elevilor nu a fost imbunatatita, acestia au fost transportati de la Spitalul Municipal Curtea de Arges, la Spitalul Judetean Arges. Potrivit jurnalistilor Antena 1, parintii nu si-ar fi dat acordul pentru administrarea niciunui vaccin, astfel ca erau in necunostinta de cauza. Aflam dintr-un ziar local din Curtea de Arges ca a mai fost inregistrat un caz similar si la Colegiul National Vlaicu Voda, unde a fost solicitata ambulanta de urgenta.

Medicii insa fac mentiuni ca nu este normala o stare de rau dupa vaccin, astfel ca, inca, nu se stie cu exactitate daca vaccinul le-a provocat elevilor aceasta stare generala de rau.

LASA UN RASPUNS