Oprea a decis daca UNPR va merge alaturi de PSD la alegerile locale sau separat! Ce se intampla in Arges

0
711

Şeful UNPR, Gabriel Oprea, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că săptămâna trecută a avut o întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, și au convenit ca ambele formațiuni să candideze separat la alegerile locale, urmând ca, la alegerile parlamentare, să meargă cu liste comune.

Oprea a mai spus că nici la locale nu sunt excluse alianțele între PSD și UNPR, dacă organizațiile decid acest lucru. In Arges, Iulian Cristache (FOTO 1), presedintele organizatiei judetene, a declarat cu mult timp in urma ca prefera sa mearga singuri la alegerile locale, pentru a vedea cat poate UNPR in Arges, fara ajutorul PSD. Acum, ca Oprea le-a dat mana libera, cel mai probabil, UNPR Arges si PSD Arges vor merge pe liste separate la alegerile locale din aceasta vara.

“Am stabilit că vom candida singuri fiecare. În județele în care se înțeleg, au libertatea să candideze împreună. Obiectivul strategic al UNPR la locale este de minimum zece la sută (…) În toamnă, vom avea liste comune cu PSD”, a declarat liderul UNPR.iulian cristache si mihailescu (10)

LASA UN RASPUNS