Om al străzii, in AREST pentru tentativa de OMOR! Ce a decis INSTANȚA în urmă cu puțin timp

0
1227

Arestat pentru tentativă de omor, un om al străzii a cerut sa fie eliberat. Eugen Dinu, de 29 de ani, a cerut instanţiei de judecată, înlocuirea măsurii cu arestul la domiciliu. Nu doar că cererea i-a fost respinsă, dar i-a fost prelungit şi mandatul de arestare preventivă, cu încă 30 de zile.

În luna noiembrie, acesta l-a înjunghiat cu cuţitul, pe Georgian Suraj Ţurlui, in varsta de 21 de ani. Lama a trecut milimetri de inimă, medicul legist constatînd că viaţa victimei a fost pusă în pericol. Atât victima cât şi agresorul îşi găsiseră adăpost, într-o casă părăsită de pe strada Negru Vodă, acolo unde s-a petrecut totul.

Iată ce a hotărât instanţa cu puţin timp în urmă.

Admite propunerea PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARGEŞ. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.01.2017 şi până la 31.01.2017 inclusiv, luată faţă de inculpatul DINU EUGEN, , cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, prev. şi ped. de art.32 alin.1 C.pen. rap. la art.188 alin.1 din C.pen. cu aplic. art.41 alin. 1 C.pen.. Respinge cererile inculpatului privind înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar. În baza art.275 alin.2 NCPP cheltuielile judiciare către stat rămân în sarcina acestuia, urmând ca onorariul pt. av. of. Ştefan Oana în sumă de 130 lei să fie suportat din fondurile speciale ale MJ. Cu drept de contestaţie în 48 de ore. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 28 decembrie 2016 la Tribunalul Argeş Secţia Penală.

LASA UN RASPUNS